perjantai 25. helmikuuta 2011

Carolyn Keene: Neiti Etsivä ja jäinen perintö

-25.2. Nuori Alison MacDonald on perinyt Henry-sedältään Kristallipalatsin, hienon jäähallin Minneapolisissa. Lisäksi hänen piti saada suuri summa rahaa, joka kuitenkin on salaperäisesti haihtunut. Apuun rientää hänen vanha ystävänsä, Paula Drew, mukanaan serkukset Bess ja George.

Suuret luistelukilpailut lähestyvät eikä mikään saisi mennä pieleen. Mutta yhtäkkiä hallilla alkaa tapahtua liian paljon ikävyyksiä, jotta kyseessä voisi olla pelkkä sattuma: jäät ovat sulaa kesken kaiken, jäänhoitokone pillastuu ja tähtiluistelija saa myrkytyksen. Valmentajien ja luistelijoiden suhteet kiristyvät äärimmilleen, kun kaikki epäilevät toisiaan. Onneksi Neiti Etsivän hermot ovat silkkaa jäätä, kun kauhea totuus alkaa paljastua...

2 kommenttia:

  1. Kansikuva näyttää tutulta, mutten muista olenko lukenut tätä Neiti Etsivää. En vaikka sarjaa tuli lainailtua ahkerasti kirjastosta ala-asteikäisenä ja saatua lahjaksi jouluina ja merkkipäivinä. Kaikki luetut olivat pikkutyttöminästä ihan ok, mutta näin jälkikäteen huomaa uudempien kirjojen matkivan varhaisia osia - niin että jälki on todella haljun valjua.

    Löysin muuten vasta blogisi, vaikka se on ollut jo jonkin aikaa pystyssä. Vaikuttaa sellaiselta, jota voisi tutkailla enemmänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Oon lukenu tän kirjan

    VastaaPoista