torstai 3. maaliskuuta 2011

Daniel Glattauer: Kun pohjoistuuli puhaltaa

Tämä teos on kaunis kertomus ystävyydestä, joka alkaa vahingossa väärään osoitteeseen lähetetystä sähköpostiviestistä. Toisilleen tuntemattomat Emmi ja Leo lähentyvät tiiviiseen yhteydenpitoon hyvin nopeasti, vaikka eivät tiedä toisistansa mitään. Vaikka Emmi on tahoillaan varattu, ystävykset tuntevat vetoa toisiinsa, ja tapaavatkin varsin mielenkiintoisella tavalla uskaltamatta kuitenkaan ottaa riskiä tavata toinen ihan oikeasti. Se riittää, että on olemassa joku, jolle kertoa ajatuksiaan - varsinkin pohjoistuulen puhaltaessa...

Anna hyvän kiertää:

Koska kirja on niin mainio ajankuvaus sähköisestä ystävyydestä kahden käytännössä tuntemattoman ihmisen välillä, haluan sen kunniaksi laittaa hyvän kiertämään! Jos haluat saada kirjan luettavaksesi, ja laittaa sen vastaavasti eteenpäin, ota yhteyttä sähköpostilla lumikinluetut (at) hotmail.com tai kommenttilomakkeen kautta. Valvon kommentit ennen julkaisua ja lupaan olla paljastamatta yhteystietojasi julkisesti! Toivon, että olet minulle "olemassa oleva henkilö", eli kirjoitat kirjablogia, olet kommentoinut minun blogiani tai olet minulle muuten tuttu, esim. lukijalistallani.

5 kommenttia:

 1. Ottaisin yhteyttä, koska olet noin ihastuttavan kiltti, mutta omistan jo kyseisen teoksen ja siitä on huomenna tulossa arviokin blogiini. Oli vain pakko kommentoida tuota mukavaa elettäsi. :) Pidin kirjasta todella paljon!! Suosittelen siis sille jollekin onnekkaalle tarttumaan Lumikin eleeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Lähtikö kirja jatkamaan matkaa?

  VastaaPoista
 3. Hei, jollei kirja ole vielä lähtenyt kiertoon, niin minä mielelläni jatkaisin sen kierrättämistä :)

  VastaaPoista
 4. Hei Henna! Hienoa =) Laittaisitko osoitteesi sähköpostilla lumikinluetut (at) hotmail.com, niin lähetän kirjan sinulle?

  VastaaPoista