sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Carolyn Keene: Neiti Etsivä ja vaaralliset vihkiäiset

-13.2. Paulan ystävätär Bess on pestautunut hääjärjestelijän apulaiseksi ja pyytää serkkunsa Georgen sekä Paulan auttamaan kiireisen viikonlopun ajaksi, kun kauniissa Heights Housen kartanossa pidetään kolmet vihkiäiset. Eipä aikaakaan kun Paula haistaa palaneen käryä kun salaperäinen kummitus tuntuu vainoavan ei vain yhtä, vaan myös toista hääparia.

Nokkela Neiti Etsivä saa hääjuhlat pelastettua viime tipassa ja on aika huokaista helpotuksesta viimeisimpien juhlien alla. Mutta sujuvatko nekään odotetulla tavalla? Hääväki kokee elämänsä järkytyksen kun pommiuhka sekoittaa nuorenparin tärkeimmän päivän, mutta neuvokas Paula huijaa syyllisen satimeen ja juhlat raiteilleen.

Tämä 100. Neiti Etsivä on yksi viimeisimmistä kirjoista (vuodelta 1999), enkä ollut lukenut sitä aikaisemmin. En voinut olla ihmettelemättä ovatko tytöt hylänneet poikaystävänsä näissä uusissa kirjoissa, kun Bessin haaveillessa häistä George kehotti häntä hommaamaan miehen ensin. Tietääkös kukaan Neiti Etsivistä paremmin perillä oleva mitä pojille on tapahtunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti