torstai 28. toukokuuta 2009

Rick Riordan: Luiden labyrintti (The 39 Clues 1)

25.-28.5. Teini-ikäiset Amy ja Dan Cahill ovat olleet orpoja jo joitakin vuosia. Heidän isoäitinsä kuolema sysää alulle koko maailmaa mullistavat tapahtumat, kun nuoret saavat kaukaisten sukulaistensa ohella valita, ottavatko vastaan miljoonan dollarin perinnön, vai lähtevätkö selvittämään 39 johtolangan arvoitusta päästäkseen koko sukunsa herraksi. Seikkailunhaluisina Amy ja Dan ottavat haasteen vastaan. Neljän sukuhaaran välinen mittelö paisuu ennennäkemättömän häikäilemättömäksi, kun kaikki selvittävät johtolankoja omaa tahtiaan. Keneenkään ei ole luottamista!

Luiden labyrintti on kymmenosaisen The 39 Clues -sarjan ensimmäinen kirja, joka vie lukijankin karmiviin Pariisin katakombeihin.

Nettipelin ja keräilykorttien avulla lukijakin pääsee osaksi suurta seikkailua maailman herruudesta.

2 kommenttia:

  1. Hei! Oletko koittanut pelata The 39 clues-nettipeliä? Se on englanninkielinen.Tiedätkö ovatko sivut turvalliset?Itse olisin kovin kiinnostunut sivuista, mutta sivujen turvallisuus askarruttaa...

    VastaaPoista
  2. Hei vaan, olen käynyt sivuilla kurkkimassa mutten sen enempää, valitettavasti. Sivusto vaikuttaa olevan turvallinen pelata, jos osaa englantia tarpeeksi hyvin :)

    Muista kuitenkin tavalliset turvatoimet esim. oman henkilöllisyyden jakamisen tai tuntemattomien kanssa kaveriksi ryhtymisen suhteen.

    VastaaPoista