tiistai 25. joulukuuta 2007

Stephenie Meyer: Uusikuu

23.-25.12. Bellan ja Edwardin vuosisadan rakkaustarina saa traagisen käänteen, kun juhliessaan 18-vuotissyntymä-
päiväänsä Edwardin vampyyriperheen kanssa Bella satuttaa itsensä verisesti... Suojellakseen Bellaa Edwardin täytyy tehdä mullistava päätös; erota Bellasta ja antaa kaiken jatkua, niin kuin häntä ei olisi koskaan ollutkaan. Bella riutuu tuskissaan kuukausikaupalla, kunnes sattuman oikusta päättää uudistaa ystävyytensä Jacob-intiaaniin. Adrenaliinin virratessa tapahtumat karkaavat kaikkien käsistä, eikä seikkailu ei ole ohi ennen kuin Edward perheineen palaa Forksiin. Mikään ei ole enää kuitenkaan kuten ennen, eikä Bellakaan suostu laulajan rooliinsa... Ihana kirjasarja, en meinaa malttaa odottaa pääseväni käsiksi kolmanteen osaan =)

8 kommenttia:

  1. Ihana kirja. Tähän sarjaan ihan rakastuu. Toivottavasti posti toisi kolmannen osan äkkiä :)

    VastaaPoista
  2. Kirjat on ollut aivan mahtavia, mutta kiinnostaisi tietää että onko kolmas/neljäs osat suomennettu/suomennettavissa lähiaikoina?

    Jäin koukkuun ensimmäiseen osaan, ja taidan odottaa toiselta osalta paljon. Olisi myös kiva tietää, että löytyykö kirjojen osia esimerkiksi kirjakaupoista? :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kolmas kirja Eclipse ilmestynee suomeksi lokakuussa nimellä Epäilys. Neljäs osa Breaking Dawn on juuri ilmestynyt englanniksi, joten mennee ensi vuoden puolelle suomennos.

    The Host puolestaan on käsittääkseni scifiä, ei liity tähän vampyyriteemaan millään tavalla. Ilmestyi tänä vuonna.

    Kaikkia ilmestyneitä kirjoja saa toki kirjakaupoista, ainakin tilaamalla, jos ei hyllyssä suoraan ole =)

    VastaaPoista
  4. Olen samaa mieltä, että näihin kirjoihin jää koukkuun. Äikän opettajani suositteli minulle houkutusta ja antoi samalla uusikuun ajattelin että " pyh , en vaivaudu lukemaan. " Kun oli niin tylsää ettäaloin sittenkin lukemaan jäin ihan koukkuun. Luin ekan, tokan ja vielä kolmannenkin. : ) nyt olen kaavaillut että menen katsomaan houkutuksen elokuviin. : D

    VastaaPoista
  5. Siis mun on pakko saada ostaa toi kirja siis se voi olla niin paras, ja oikeestaan kaikki niin sanookin!! Et siihen jää koukkuun.. Eikun vaan kirjakaupoille!!!

    VastaaPoista
  6. Ensimmäinen luettu ja täytyy myöntää että on erittäin hyvin kirjoitettu jos saa nauramaan ja kaikki tunteet jo lukijaltakin sekaisin Bellan lisäksi. Edwardin rooli on täydellinen, ihastuin täysin. Kirjaa ei edes osannut lopettaa millään. Piti olla tietty syy. Kakkonen odottaa kaupassa, että noudan sen ehkä maanantaina!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana luku kokemus tämä Houkutus! Kuinka rakastumista voi kuvata niin ihanasti...ihan kihelmöin kun luin kirjaa...huokaus... Aion ostaa koko kirja sarjan omaksi :)Olen myyty!

    VastaaPoista
  8. luin ekan kirjan jo, rakastuin tähän kirjaan.. HOUKUTUS oli niin ihana kirja ettei tosikaan! luin sen juuri loppuun, ja odotan innoissani marraskuuta, kun pääsen katsomaan uusi kuun elokuviin! sitten taas luen EPÄILYKSEN<3 :D eikö kolmannesta krijasta tullutkin epäilys? =D

    VastaaPoista