perjantai 25. joulukuuta 2009

Noidan käsikirja - Vampyyreita, aaveita ja outoja voimia

-25.12. Kenellä muulla oli Noidan käsikirja ikuisuuslainassa kirjastosta silloin joskus, käsi ylös! Hädin tuskin sen uskalsi kotiin kuljettaa, jos uskalsikin, kirjaa piti säilyttää takapuoli ylöspäin, niin pelottava tuo kannen kallo oli!

Tämä kirja oli ensikosketukseni yliluonnolliseen ja nyt aikuisena kirjaa lueskellessa ei sen sisältö paljoakaan anna. Kirja tarjoaa pintaraapaisun kummitteluun ja kummituksiin, vampyyreihin ja selittämättömiin arvoituksiin - nimi johtaa reippaanlaisesti harhaan. Samaan sarjaan kuuluvat mm. Salapoliisin ja Vakoilijan käsikirjat, joita luinkin ahkerasti alakouluiässä.

Teoksen kuvitus saa heikomman pöksyt tutisemaan, pelottavimpia kuvia pääsee kurkkimaan esim. Facebookin kautta, mutta vain omalla vastuulla!

7 kommenttia:

 1. hyvä kirja =) kivaaaa

  VastaaPoista
 2. kirja on ollut minunkin lapsuuteni hurja kokemus :D

  VastaaPoista
 3. Palautin opuksen kirjastoon ehkä viikoksi kerrallaan ja lainasin aina uudestaan ja uudestaan. Rakastin tätä kirjaa kakarana ja muutama kuukausi sitten se osui eräässä osto- ja myyntiliikkeessä silmiini ja pakkohan se oli ostaa hyllyä koristamaan!

  VastaaPoista
 4. Nostan myös käden ylös! Toki joudun kirjan hävittämään kun ei sitä kotia uskaltanu näytille vielä! Nyt aikuusena kadun sitä virhettä mikä piti kakarana tehdä. Ostaisin heti jos jostain vastaan tulisi tuo telttaretkien kauhukirja! :)

  VastaaPoista
 5. mahtava kirja tosin meidän kristillisessä koulussa rehtori sai hepulin kun luin tota kirjaa saatan hyvä kirja

  VastaaPoista