tiistai 2. kesäkuuta 2009

Stephenie Meyer: Midnight Sun Partial Draft

27.5.-2.6. Vaikka Edward viihtyykin perheensä parissa, hän tuntee itsensä yksinäiseksi pariskuntien joukossa, aina kolmantena pyöränä. Arki kotona saa jäädä kun kouluun tulee uusi oppilas Bella, jonka verta Edward huomaa janoavansa yllättävän kiihkeästi. Edwardin pakonomainen ihastuminen Bellaan saa hänet lopulta hylkäämään murhanhimonsa tätä kohtaan ja rakastumaan tähän. Pystyykö Bella kuitenkaan rakastamaan häntä kaikesta huolimatta? Onko ihmisen ja vampyyrin suhde tuhoontuomittu pelkkään mahdottomuuteensa?

Stephenie Meyerin Houkutus Edwardin silmin vuosi internetiin viimeistelemättömänä, toimittamattomana ja julkaisemattomana. Hätäisten fanien onneksi kirjoittaja julkaisi omalla nettisivullaan samaisen version loppujen lopuksi. Esimakua syksyllä ensi-iltaan tulevasta New Moon -elokuvasta:

6 kommenttia:

 1. Moi! Olen NIIIN ihastunut, lähes rakastunut näihin kirjoihin ja elokuvaan Twilights, että en malta odottaa New moon- elokuvaa! Enkä todellakaan ole teini(..niinkuin kait kirjat ovat heille suunnattu..?!)vaan 3 tyttären 35v äiti ;) Ihanaa ihanaa! Tahtoo lisää! Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 2. Okei, nyt voin välittää 20-30 vuoden hujakoilla oleville siskoilleni tiedon, että kannattaa lukea tuo sarja, koska he pitävät mua aivan typeränä, kun olen hulluna tuohon sarjaan ja kuvittelevat olevan sen pelkkää teinihömpötystä ;)

  VastaaPoista
 3. Oon kans melkein 3kymppinen ja RAKASTUNUT näihin kirjoihin (ja leffaan tietty)!!! Ihan hävettää miten kovasti koko Twilight saga on kolahtanut. Ei millään enää haluaisi palata takaisin todellisuuteen...

  VastaaPoista
 4. Rakastan Twilightiä. Voi kunpa Midnight Sun ilmestyisi kokounaisuudessaan.

  VastaaPoista
 5. Minusta Midnight Sun on ihana. Minusta tämä oli jopa parempi ensimmäinen kirja Houkutus. Alkoi ymmärtää Edwardia enemmän. Tämä tuntui kuin rakkaus kirjeeltä Edwardilta. Hyvä on myönnetään, olen täysin Edward fani. Toivottamista kirjaa ilmestyisi.

  VastaaPoista
 6. Kunpa Stephenie kirjoittaisi Midnight Sunin valmiiksi. En tahtoisi odottaa, että kaikki kirjat ilmestyisivät elokuvina. Haluaisin, että ne olisivat jo valmiita!

  VastaaPoista