torstai 12. maaliskuuta 2009

J.R. Ward: Pimeyden rakastaja

9.-12.3. Vaikka vampyyripopulaatio on kutistunut aikojen saatossa lesserien innokkaalla avustuksella, on Sokea Kuningas veljeskuntineen vielä voimissaan. Lähellä asustaa Beth, jolla ei ole minkäänlaista käsitystä vanhemmistaan - ennen kuin salaperäinen pimeyden turvin liikkuva mies ilmaantuu hänen kotiinsa, hänen vuoteeseensa. Aikeistaan huolimatta Wrath täyttää lupauksensa kuolevalle veljelleen ja enemmänkin: kaunis Beth on päätyvä hänen shellanikseen mitä pikimmin. Toisaalla lesserien harvennuskunta janoaa voimistuneen Kuninkaan päätä ennennäkemättömän uhmakkaasti...

22 kommenttia:

  1. oliko kirja lukemisen arvoinen?

    VastaaPoista
  2. Minä tykkäsin tästä, ehdottomasti, vaikken fantasian päälle juuri mitään ymmärräkään - tai ehkä juuri siitä syystä =) Kovin nuorille tätä ei kyllä voi suositella...

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin kanssa tästä kirjasta :)

    VastaaPoista
  4. Hyvä kirja, mutta tosiaan ei kovin nuorille...

    VastaaPoista
  5. onx sopiva 16v. tyttöl? :)

    VastaaPoista
  6. kyllä musta 15 vuotias on sopiva lukeen tän

    VastaaPoista
  7. Erittäin mukaansa tempaava kirja, aivan ihana. Sai minutkin välistä haukkomaan henkeä kun eläydyin niin kirjaan. VAU!

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtava kirja! Todella mukaansa tempaava! Jatkoa, kiitos :)

    VastaaPoista
  9. Aivan uskomattoman ihana kirja!!!<3 ehdottomasti jatkoa

    VastaaPoista
  10. Todella hyvää ja ah niin ihanaa vampyyri tarinaa, että tätä haluan lisää pian :)

    VastaaPoista
  11. rakastuin <3 aivan ihana!

    VastaaPoista
  12. hei,onks 13 vuotias liian nuori? Mut mä luen aina ns. vanhemmille tarkotettuja kirjoja. Luin houkutuksen 11 vuotiaana, Narnian tarinat varmaan 8 vuotiaana ja tälleen. Enkä pelkää lukea sitä, vaik siin oiksi jtn. seksiin liittyvää.

    VastaaPoista
  13. Suosittelen kyllä odottelemaan vielä jokusen vuoden...

    VastaaPoista
  14. Tää kirja on niin paras!!<3 =) Mutta sitten olis sellasta kysyttävää että,tietääks kukaan onks noit jatko-osia viäl suomennettu?oon yrittäny ettiä niitä,mutta en löydä ja löysin vaan yhen englanninkielisen sivun,jossa kerrotaan näistä kirjoista,mut mun englannin taidoilla ei kyllä pitkälle pötkitä..=)kiitos

    VastaaPoista
  15. Eipä ole vielä suomennettu kuin tuo ensimmäinen osa. Kustantaja on Basam Books, joten heidän nettisivuilleen varmaankin päivittyy tieto jos/kun loputkin osat suomennetaan. Yritän itsekin vahtia tilannetta ja päivitän kyllä sivupalkkiin, kun uutta tietoa paljastuu.

    VastaaPoista
  16. Ihana kirja. Seksikkäitä vampyyrejä.
    Muuten kirja sarjaan tulee jatkoa, kysyin kustantajalta. Sarjan seuraava osa, Lover Eternal, on jo käännettävänä. Tarkaa julkaisuajankohtaa ei ole vielä päätetty,mutta kirjan pitäisi olla
    kaupoissa alkuvuodesta 2010.

    VastaaPoista
  17. okei,kiitti tiedosta =) ärsyttää kun siinä kääntämisessä kestää niin kauan,kun englannin kielisenä tulee melkeen 2 kirjaa vuodessa,nii niitä suomennetaan 1 vuodessa.. :)haluisin niin lukea jos sen toisen kirjan..Sitte viel sanoisin vaan siitä kun täällä on puhuttu noitten kirjojen ns.ikäsuosituksista,se vähän riippuu,mä oon 14 ja oli se vähän meinaan hmm seksipitoinen kirja :) mutta ei siihen nyt kuole ja kyllä mun mielestä voi jo 14vuotiaat lukea "omalla vastuulla". =)

    VastaaPoista
  18. justiin näin, mun mielestä 13 vuotias on liian nuori lukemaan tuota kirjaa mutta 14-15 vuotias menis jo aivan hyvin (:

    VastaaPoista
  19. Hyvä kirja. Kieltämättä seksikohtaukset on aika kuvaavia, mutta se on jokaisen oman harkinnan varassa kuinka nuorena tuon lukee. Vähemmän haitallista on tutustuminen tähän kirjaan kuin esim. O:n tarinaan, jonka luin 14-vuotiaana.

    Valitettavasti vaan jäin koukkuun tuohon sarjaan ja piti lukea kaikki osat kahden viikon sisällä. :) Kahdeksas osa on jo ennakkotilauksessa.

    VastaaPoista
  20. Mä luin tän joskus silloin kun ilmesty, oli vähän saippuainen, liikaromantisoitu ja lattea mielestäni. Itse tykkään lukea nimenomaan fantasiaa ja dekkareita, joten juonen ennalta-arvasi jo ennen kirjan puoliväliä. Silti oli senverran koukuttava, että luin loppuun saakka ja saatan lukea muutkin suomennettavat osat, vaikkakin toista osaa onkin jo valmiiksi haukuttu mulle.

    VastaaPoista
  21. Rakastan tätä sarjaa yli kaiken. Paras ikinä! Näissä kirjoissa on kaikkea sitä, mitä kirjalta odotankin ;) Suomeksi on ilmestynyt kaksi kirjaa Pimeyden rakastaja ja Ikuinen rakastaja. Kolmas - nimeltään Herätetty rakastaja ilmestyy 15.8 ja neljäs Lover Revealed joskus tammi-helmikuussa. Kyllä nuoret lukee karseampaakin tekstiä netistä, en usko, että näistä saa kovinkaan paljon "kamalampaa" vaikutetta :D

    VastaaPoista