sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Paula Havaste: Maaren, samaanien sukua

16.-17.1. Kylläpä koukutti Havasteen Lapimaa-sarjan (toistaiseksi?) viimeinen osa niin tiukasti, että oli yötä myöten luettava se loppuun =)

Maaren syntyy harmikseen tytöksi suureen tietäjien sukuun, mutta eihän tytöstä voi samaania tulla, eihän? Kun velipojasta tehdään Rumpu-ukko taidoista välittä- mättä, on Maarenin salaa opiskeltava samat taikakeinot ja enemmänkin.

Kauan riutuu tyttölapsi miehentuskissaankin, mutta viimein sudet hänelle kertovat sen oikean olevan tulossa ja vievän mennessään kaupunkiin asumaan. Loppuratkaisu ei tullut yllätyksenä, mutta hämilleni jäin - toivottavasti kirjasarja vielä jatkuu...

2 kommenttia:

 1. Mie tykästyin tähän kirjaan ;DD Oon varmaan viitisen kertaa kahlannu läpi, ja nytten vielä ainakin kerran ku tutkielmaa kirjoitan ;) Oon itte asiassa lukenu nää kaikki, enkä voi sanoo muuta, ku et lisää!!! :p Toivottomasti koukussa....

  VastaaPoista
 2. Hei Anonyymi,
  olisipa hauska lukea sun tutkielma. Voisitko lähettää sen mulle, löydät sähköpostini etunimi.sukunimi@heureka.fi -osoitteesta.
  Ystävällisin terveisin Paula H.
  PS. Kiitos kauniista sanoista. Lapinmaa-sarja on nyt valmis, mutta ensi elokuussa ilmestyy uuden sarjan ensimmäinen teos. Sekin on historiallinen romaani, mutta vain reilun 70 vuoden takaisista tapahtumista.

  VastaaPoista