sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Carolyn Keene: Neiti Etsivä ja kummituskaruselli

30.1. No niin, ensimmäinen Neiti Etsivä takana tältä erää ja haaste korkattu onnistuneesti =) River Heightsissä tapahtuu kummia, kun huvipuiston karuselli pyörii öisin yksikseen, eikä kukaan tunnu keksivän tapahtumille järkevää selitystä. Sattumoisin huvipuistossa vieraileva Paula tulee yllytetyksi tutkimaan arvoitusta, ja joutuukin kohtaamaan johtolankoja aikamoisen nipun ennen kuin arvoitukselle löytyy käypä syy - mikä kumma voikaan yhdistää viekkaita rikollisia ja punatukkaista perijätärtä?

3 kommenttia:

  1. Neiti Etsivät on ihania!<3 Niiden kanssa tuli vietettyä tunti jos toinenkin pikkutyttönä. Ja nimenomaan tämä Kummituskaruselli oli ensimmäinen Neikkari jonka luin. Lainasin sen kolmannella luokalla koulun kirjastosta. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Vieläkin muistan miten tarina tempaisi mukaansa:)

    VastaaPoista
  2. Minä pidin aina erityisesti näistä yliluonnollisuuteen liittyvistä arvoituksista kaikkein eniten (vaikka kaikelle aina löytyikin selitys)! Hevossaaren haamut oli ensimmäinen jonka luin ja olin aivan innoissani, sillä kansikuvassa Neiti Etsivällä oli samannäköinen kesämekko kuin minulla! Ihana miten lapsena niinkin pieni kriteeri oli NIIN merkittävä...

    VastaaPoista
  3. Tuo Neiti Etsivä -haaste on aika hardcorea - veikkaan, että sarjan lopussa Paula Drew alkaa tulla jo korvista ulos :) Ahmimisiässä minäkin kannoin näitä kirjastosta kassikaupalla. Suosikkini oli tarina, jossa Neiti Etsivä hoksasi ratkaisun johonkin kinkkiseen arvoitukseen tutkimalla itämaisen maton kuvioihin kudottuja salaviestejä.

    VastaaPoista