3.-4.3. Teos lähtee liikkeelle aamiaisen historiasta meillä ja muualla ja etenee kronologisesti kohti nykypäivän terveys- vaikutteisia elintarvikkeita sekä Ikea-aamiaisia. Koska itse olen enemmänkin brunssihenkinen (heti noustua riittää kuppi kahvia ja tukevamman syömingin aika tulee muutamien tuntien kuluttua), tartun ilolla moniin kirjan ruokaohjeisiin. Kukapa sitä aamutuimaan ennättäisikään kokkailla vaikkapa Parmesaani-herkkutattimuffineja tai Mansikkapavlovaa? Kirjoittaja esittelee myös Suomen ja Euroopan suurimpien kaupunkien aamiaistarjoiluja, jotka houkuttavat lukijankin Svart kaffeen perinteisen meriaamiaisen sijaan.
Kirjoittaja on nähnyt runsaasti vaivaa ja keräillyt lähdetietoa vuosikausien ajan - aina tällaisen kirjan luettuani itsellänikin herää ajatus keittokirjan kirjoittamisesta, kunpa minäkin vielä joskus!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti