lauantai 28. marraskuuta 2009

Nora Roberts: Kaukainen unelma

9.10.-28.11. Kaukainen unelma aloittaa uuden unelmatrilogian, jonka kussakin kirjassa on pääosassa yksi kolmesta ystävättärestä. Naiset ovat tunteneet lapsesta saakka, ovathan he kukin kuuluneet Templetonien "perheeseen" iät ja ajat. Laura, nuori perijätär, sai varhain ottosisarekseen kaukaisen serkun Katen. Margo puolestaan Templetonien taloudenhoitajan tyttärenä ystävystyi talon tyttöjen kanssa.

Margo poltti aikoinaan sillat takanaan kun karkasi Los Angelesin kautta aina Eurooppaan saakka luomaan uraa kauneudellaan. Nyt on tullut aika palata takaisin Templetonien siipien suojaan skandaalin vavisuttaessa koko tuttavapiiriä. Margo aloittaa puilta paljailta elämänsä uudelleenrakennuksen, missä auttaa myös Lauran veli Josh. Yllätys yllätys - Margon ja Joshin välit lähenevät tulikuumiksi saakka, mutta onko entisestä hulivilistä rauhoittumaan entisen seksiseikkailijan kanssa?

Ei enää hekuman huipulla keinuvia kupeita!

1 kommentti:

  1. Minä pidän paljon Nora Robertsin kirjoista. Nora Robertsilta juuri tämä unelma trilogia on parasta Robertsia. Nora Roberts viihdyttää aina. Nora Robertsia kannattaa lukea.

    VastaaPoista