maanantai 13. heinäkuuta 2009

Elizabeth Adler: Huvipurrella Caprille

7.-13.7. Daisyn pelastaja - pitkäaikanen pomo ja ystävä sir Robert - kuolee onnet- tomuudessa jättäen jälkeensä surevien ystävien joukon lisäksi lukuisia perinnön- kyttääjiä. Epäiltyään aina tulevansa murhatuksi, sir Robert on palkannut yksityisetsivän muutaman mahdollisen murhaajaehdokkaan jäljille. Hänen viimei- nen tahtonsa onkin koota puolen- kymmentä vihamiestänsä Välimeren-risteilylle, jonka lopuksi luetaan testa- mentti. Salaisuuksien verho aukenee itse kunkin kohdalla pikku hiljaa, kun jokainen joutuu enemmän tai vähemmän oma-aloitteisesti paljastamaan synkimmät puolensa. Kuka lopulta perii sir Robertin ja murhattiinko hänet ylipäätään?

Kunnianosoitus Agatha Christielle jäi jotenkin vajavaiseksi. Liian pitkä esinäytös rikkonaisine juonenkuvioineen sai lukijan hämmentymään tämän tästä.

3 kommenttia:

 1. Héi Lumikki

  Minä olen lukenut joitakin Elizabeth Adlerin kirjoja ja olen pitänyt niistä. ihan hyviä kirjoja. kevyttä hömppää. Deverauxin hömpän lisäksi.

  VastaaPoista
 2. Hei Lumikki

  Minulla on menossa Elizabeth Adlerin Provencen tuoksu kirja. Kirja on hyvä ja mukavaa ja kevyttä luettavaa. Oletko sinä lukenut Paljon Elizabeth Adlerin kirjoja?

  VastaaPoista
 3. Hei Jukka-Pekka ja kiitokset kommenteistasi. En ole ehtinyt vielä lukea Adlerilta kuin tämän Huvipurrella Caprille. Kaikki pelissä löytyy kirjahyllystäni. Deveraux on tuttu myös - en kuitenkaan ole innostunut hänen historiallisista Skotlanti-romaaneistaan (vielä).

  VastaaPoista