tiistai 21. lokakuuta 2008

Pirkko-Liisa Perttula (toim.): Kuolleet eivät kurkistele - ja 69 muuta karmivaa tarinaa


20.-21.10. Halloween on tulossa, ja on aika kerrata pelottavia kummitustari- noita =) Tästä kirjasesta löytyy 70 iljettävän hauskaa juttua. Mukana klassisten kauhukertomusten lisäksi uudempaa kansanperinnettä. Lue ja pelästy!

Murhaaja takapenkillä

Oli keskiyö. Nainen oli juuri lähtenyt kyläpaikasta ja käveli autolleen, joka seisoi läheisellä pysäköintialueella.

Kun nainen ajoi autonsa alueelta, hän huomasi, että suuri rekka-auto ajoi aivan hänen autonsa perässä ja valaisi pitkillä valoilla hänen autoaan. Valo heijastui pahasti naisen auton sivupeileihin ja häikäisi häntä. Nainen oli tosi ärtynyt.

Moottoritiellä rekka ajoi edelleen aivan naisen auton takana. Nainen hiljensi vauhtia, jotta rekka voisi ohittaa, mutta rekka ei ohittanut, vaikka liikenne oli hiljaista. Nainen pysähtyi ja rekka pysähtyi hänen autonsa taakse valojaan sammuttamatta. Naista alkoi pelottaa.

Loppumatkan kotiinsa nainen ajoi kuin hullu. Kun hän tuli kotipihalle, hän pysäytti auton ja juoksi sisään. Ikkunasta nainen näki, kuinka rekka ajoi hänen pihalleen ja pysähtyi hänen autonsa taakse. Kuljettaja tuli naisen kodin ovelle ja soitti ovikelloa.

Nainen oli pelosta jäykkänä. Hän oli yksin kotona, ja rekkakuski vain rämpytti ovikelloa. Lopulta nainen avasi oven ja kysyi miehen asiaa.

Rekkakuski kertoi, että oli sattunut vilkaisemaan naisen autoon, kun tämä lähti pysäköintialueelta. Hän oli nähnyt takapenkillä miehen, jolla oli puukko kädessään. Kun hän sytytti rekkansa valot, mies oli kyykistynyt takapenkkien väliin. Siksi hän oli seurannut naista koko matkan. Se oli ollut ainoa tapa pelastaa hänet takapenkiltä piileksivältä murhaajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti