keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Catarina Hurtig: Todelliset prinsessat

15.-18.6. Unelmissa prinssi ja puoli valtakuntaa? Joillekin nuorille naisille haaveista on tullut totta!

Kuninkaallisten elämä on ylellistä ja kiehtovaa kuin saippuaooppera, mutta uuden sukupolven prinsessat joutuvat vastaamaan myös yhä suurempiin haasteisiin. Heiltä vaaditaan edustus- taitoja, muodintajua ja perillisten synnyttämistä - mieluiten kaikkia yhtä aikaa. Heidän tarinansa ovat täynnä menestystä ja rakkautta, mutta median ja hovin paineet ovat tuoneet kuningashuoneisiin myös masennuksen ja syömishäiriöt.

Raportti nykypäivän trendinnäyttäjistä tarjoaa pohjatiedot seurapiiripalstojen hoviuutisille. Se paljastaa niin prinsessojen lempikorut, suosikkisuunnittelijat, kantabaarit, rakkaimmat harrastukset kuin salaiset paheet - sekä tietenkin rakkaustarinoiden dramaattiset käänteet ja mehukkaimmat yksityiskohdat.


Kirjassa esitellyt prinsessat ovat Ruotsin kruununprinsessa Victoria, Ruotsin prinsessa Madeleine, Norjan kruununprinssin puoliso Mette-Marit, Norjan prinsessa Märtha Louise, Tanskan prinsessa Alexandra, Tanskan kruununprinsessa Mary, Hollannin prinsessa Máxima, Belgian kruununprinsessa Mathilde, Monacon prinsessan tytär Charlotte sekä Espanjan kruununprinssin puoliso Letizia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti