maanantai 12. toukokuuta 2008

J.K. Rowling: Harry Potter ja kuoleman varjelukset

10.-12.5. Harry Potterin harteilla lepää suunnaton vastuu ja lähes mahdottomalta tuntuva tehtävä: hänen on etsittävä ja tuhottava loput Voldemortin hirnyrkit. Heinäkuun viimeisenä päivänä Harry täyttää seitsemäntoista vuotta ja tulee täysi-ikäiseksi. Hänen on jätettävä kodikas ja turvallinen Kotikolo ja seurattava polkua joka on hänelle viitoitettu. Koskaan ennen ei Harry ole tuntenut itseään näin yksinäiseksi. Hän on täynnä kysymyksiä, joiden ratkaisut ovat täysin hämärän peitossa. Ja aika käy vähiin, Voldemort joukkoineen on aivan Harryn kintereillä. Pystyykö Harry vastaamaan haasteeseen, jonka hän jo syntyessään sai?

Siinä se sitten oli. Olen sanaton.

2 kommenttia:

  1. Sanaton koska se oli niin hyvä? Mä ainakin olin. Ja siks myös kun nyt ei tuu enää lisää kirjoja. Tykkään lukea, mutten lukea kirjaa loppuun jos se on hyvä.
    No, jään odottamaan elokuvia siinä tapauksessa.

    VastaaPoista
  2. Itse pidin kirjasta. Toisaalta tavallaan oli harmittavaa kun kaikki yhtäkkiä selvisikin ja enää ei aikaisempia kirjoja lukiessa tule miettimään sitä että "miksiköhän tuo toimii noin...?" :< Mutta Potterit ovat kyllä hienoa luettavaa, vaikka itse henkilökohtaisesti eniten pidin Feeniksin kiltaa parhaimpana sarjan kirjana.

    VastaaPoista