18.2. Julkkikset kertoilevat ruokaperinteistään, ja paljastavat omat suosikkireseptinsä jaoteltuna vuodenaikoihin. Kaunis kirja selailtavaksi, tällaisestä ei kuitenkaan välttämättä tule kokattua paljoakaan. Itse olen viime aikoina hurahtanut uuniperunoihin, ja tätä Mikko Kivisen uuniperunatäytettä voisi joskus kokeillakin:
Tonnikalatäyte
1 prk tonnikalaa
1 prk ruuanvalmistusjogurttia
1 Granny Smith -omena
puolikas kurkku
tilliä tai ruohosipulia
tilkka sitruunamehua
suolaa ja pippuria
sokeria
Kuori omena sekä kurkku ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Valuta tonnikala ja yhdistä kaikki ainekset keskenään ja mausta ruoho- sipulilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti